Welkom op onze website

Welkom op de website van Sportpark Marco van Basten. U vindt ons sportpark middenin de gezellige wijk Utrecht-West tussen Lombok en Oog in Al.

Het sportpark is onderdeel van Stichting de Noordpunt en biedt onderdak aan:

U ziet: voor elk wat wils. Klik op de pagina ‘Verenigingen’ voor links naar de websites van de betreffende vereniging.

Naast deze sportverenigingen huisvesten wij ook Partou kinderopvang met zowel een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Natuurlijk besteedt deze opvang veel aandacht aan sportieve activiteiten voor de kinderen.

In ons paviljoen hebben wij ook een gezellige kantine met een terras, waar u na het sporten kunt genieten van een hapje en een drankje en leuke contacten kunt leggen, niet alleen binnen uw eigen vereniging, maar ook met leden van de andere verenigingen.

Het paviljoen heeft ook 2 vergaderzalen. Alle ruimtes zijn te huur voor sport- en maatschappelijk gerelateerde activiteiten. Vergaderingen, bijeenkomsten, feesten of cursussen voor grote en kleinere groepen. Kijk op de pagina Paviljoen voor meer informatie en foto’s.

U bent van harte welkom om ons sportpark ‘live’ te bezoeken en een indruk te krijgen van de sfeer en de mogelijkheden. Voor het bezichtigen van het paviljoen kunt u een afspraak maken met de beheerder Evert van der Weert of met de officemanager Haike Germann via de pagina Contact.

Wij zien u graag!