«

»

Nieuwe secretaris SNP bestuur gezocht!

Sportpark Marco van Basten is dringend opzoek naar een nieuwe secretaris voor het stichtingsbestuur. Sportpark Marco van Basten is een prachtig gelegen park in Utrecht. Het sportpark huisvest vier verenigingen en de dagopvang en buitenschoolse opvang van Partou. Om dit alles in goede banen te leiden valt het beheer van het park onder Stichting de Noordpunt.  En binnen het stichtingsbestuur is een zeer uitdagende functie beschikbaar.

Ben jij of ken jij iemand die het stichtingsbestuur kan versterken neem dan snel contact op en kom eens kennis maken. Samen met een nieuwe secretaris gaan wij een zeer interessante tijd tegemoet. Hoe kunnen wij het sportpark nog beter op de kaart zetten in de omliggende wijken. Welke stappen kunnen wij nemen om het park te verduurzamen. En hoe zorgen wij ervoor dat Sportpark Marco van Basten nog lang en financieel gezond zal schitteren op deze prachtige locatie?

Iets voor jouw!? neem dan contact op door een mail te sturen naar contact@vanbasten-sportpark.nl