«

»

Nieuwsbrief!

Beste Lezers,

Voor je ligt de eerste nieuwsbrief van Stichting de Noordpunt. Of zo als wij zelf liever zeggen: ‘Sportpark Marco van Basten’. Via deze brief willen wij graag alle geïnteresseerde gebruikers en vrijwilligers op het Sportpark informeren over de het wel en wee van ons Sportpark.

Op ons Sportpark zijn naast vier sportverenigingen ook de kinderdagopvang en BSO van Partou gehuisvest. Omdat er ook diverse externe activiteiten plaatsvinden is elkaar juist informeren van groot belang. Wij willen graag een duidelijk beeld geven over de gang van zaken, al onze gebruikers goed informeren over veranderingen en uiteraard aandacht besteden aan leuke activiteiten of belangrijke gebeurtenissen op het park.

Dit is de eerste nieuwsbrief met wat zaken die momenteel spelen. Rond 7 januari 2017 willen wij de volgende nieuwsbrief uitbrengen. Je

nieuwsbrief kunt je aanmelden voor deze nieuwsbrief door een mail te sturen naar nieuwsbrief@vanbasten-sportpark.nl.

 

Leest hier de gehele nieuwsbrief!