«

»

Dirk nieuwe office-manager op het sportpark

Voor wie mij nog niet kent. Ik ben Dirk Pronk 25 jaar en woon in Utrecht. Zelf voetbal ik inmiddels al 7 jaar bij PVC. Afgelopen jaar heb ik veel tijd gestoken in het jubileum van PVC voetbal. Dankzij dit evenement heb ik al een aardig inkijkje gekregen in het reilen en zeilen op het sportpark.

Inmiddels zitten mijn eerste weken in dienst van Stichting de Noordpunt er op. Haike Germann
heeft haar werkzaamheden aan mij overgedragen en ik ben erg mijn best aanpasfotoDirk het doen zo spoedig mogelijk op de hoogte te komen van alles wat er speelt.  De komende maanden wil ik dan ook graag met de verschillende gebruikers van het sportpark een kennismakingsgesprek voeren. Op deze wijze hoop ik dat ik lopende zaken snel kan bijbenen maar ontvang ik ook graag alle tips en tricks vanuit jullie kant. Op korte termijn zal ik hiervoor de juiste personen benaderen.

Tot op het sportpark!

Dirk